ÁTTEKINTÉS

KJK-info Információk | Egészség Fejlesztő Klub

A Klubtagságról

Sokan vagyunk, de nem ismerjük egymást. Ezért jött létre a Klub, ami nem csak keretet és infrastruktúrát biztosít a klubtagság előnyei mellé, hanem remélhetőleg jó közösséget is.

Ismertető megnyitása
piacter-info2 Információk | Egészség Fejlesztő Klub

Lokátor bemutatása

Az online vásárlások korát éljük. A Lokátor funkciói révén könnyen megtaláljuk a minket érdeklő, és az egészség témához tartozó árukat és szolgáltatásokat

Hogy működik a Lokátor?
Aruhaz-info Információk | Egészség Fejlesztő Klub

Webáruház információk

A klubhonlap.hu címen működő online áruház szolgáltatásaival, használatával kapcsolatos tudnivalókat az Információk / Webáruház menüpont alatt lehet elérni.

Megnézem
info-GDPR Információk | Egészség Fejlesztő Klub

Adatvédelem és adatbiztonság

Az efféle szabályozás nagy terhet ró az alkalmazóira, mégis egyetértünk vele. Komoly biztonsági megoldásokat alkalmaztunk, és átültettük a gyakorlatba az előírásokat.

>> Szabályzat megtekintése

Elindult a Youtube csatornánk!

Régi kínai mondás szerint a leghosszabb út is az első lépéssel kezdődik. Sok ötletünk van, köztük több izgalmas. Hosszú és unalmas előadások is lesznek talán, amin bealszol, de most csak rövid és tartalmas egypercest láthatsz !
Megnézem a Youtubon

LÉTEZNEK HATÉKONY MEGOLDÁSOK, BÁR NEM MINDIG TUDUNK RÓLUK

... vagy ha tudunk is, nem hiszünk bennük.

0
16 percenként hal meg valaki rákban
0
19 percenként keringési betegségben
0
90%-ban mindez elkerülhető lenne

LEGÚJABB CIKKEK

/ Egészség rovat

Az úgynevezett Hamer módszert a német Dr. Ryke Geerd Hamer fejlesztette ki, amely a betegségek, de különösen a rák pszichológiai hatások miatti kialakulásán alapul.

/ Egészség rovat

A gyógyszeripar óriásai nem bíznak semmit a véletlenre. Fizetett televiziós hirdetésekkel, orvoslátogatókkal, divatos és tudományos cikkekkel, sőt a suttogó propagandát felhasználva dolgoznak a profit maximalizáláson.

/ Szerintem - blog

Olvastam egy izgalmas cikket, hogy a GVH 25 millió Ft-ra bírságolt egy egyéni vállalkozót, aki termékét az egészségre gyakorolt valótlan hatásokkal népszerűsítette.