HIRDESS NÁLUNK !

Azoknak mutasd be termékeidet, szolgáltatásodat, akiket érdekel!
 • KJK Klubtag

  Normál szolgáltatások - KJK Klubtag

  3.650 Ft.

  A csatlakozás éves díja 3.650 Ft. egy évre, azaz 10Ft. / nap költséget jelent. A tagdíj fejében 100%-ban felhasználható kredit jár, amely a Lokátorban - hirdetés formájában - elkölthető, vagy e-mailben elküldott kéréssel Klubpontra cserélhető és levásárolható. Ezen felül, minden klubtag jogosult a klubrendszer előnyeire és a klubtagoknak járó jutalékok, árkedvezmények és szolgáltatások igénybevételére. 

  A tagság 365 nap után megújítható.

  A részben virtuális (részben, mert online) közösséghez való csatlakozás jogi és szervezeti kötelezettségektől mentes. Esődleges cél saját és mások egészségének a megőrzése, és ennek tevékeny elősegítése. Etikátlan viselkedés esetén a klub alapítója fenntartja a jogot a klubtagság egyoldalú megszüntetésére.

 • KJK Klubtárs

  Kiemelt szolgáltatások - KJK Klubtárs

  18.250 Ft.

  Klubtársak számára a csatlakozás éves díja 18.250 Ft. egy évre, amelynek fejében jogosultak a KJK Klub kiemelt szintű szolgáltatásaira, és - megállapodást követően - adott területen kizárólagosságra. A tagdíj fejében 100%-ban felhasználható, ún. kredit jár, amely a Lokátorban hirdetés formájában elkölthető. A klubtársak jogosultak klubtagok ajánlására, és a klubtagoknak járó jutalékok és szolgáltatások igénybevételén felül különleges kedvezményekre. 

  A tagság 365 nap után kedvezményesen megújítható.

  A részben virtuális (részben, mert online) közösséghez való csatlakozás jogi és szervezeti kötelezettségektől mentes. Esődleges cél saját és mások egészségének a megőrzése, és ennek tevékeny elősegítése. Etikátlan viselkedés esetén az alapító fenntartja a jogot a klubtársi kapcsolat egyoldalú megszüntetésére.