Hirdetni szeretnél? Hívj bennünket! +3620/217-2095

...vagy hagyj üzenetet
lokator Keresés | EFK honlap


Örömmel bocsátjuk rendelkezésre a KjK áru- és szolgáltatáskereső Lokátor funkcióját, amelyet többen hiányoltatok. Mostantól az integrált rendszer friss információkkal és jó árakkal szolgálja ki a látogatókat,  klubtagjaink legjobb termékeit és szolgáltatásait országos térképen és kereshető formában is közzétéve.

A Lokátor menürendszer segítségével a rendszerhez csatlakozó üzletek, vállalkozók szolgáltatásai és termékei könnyen felderíthetők. A hirdetések tematikusak, a rendszer kizárólag az egészséggel, közérzetjavítással kapcsolatban fogad el és szolgáltat információkat.

lokator cikkA Lokátor egy online kereső, amely ha beválik, mobil telefonra is átvisszük. Ennek révén mindig tudni fogod, hol lehet beszerezni valamit jó áron, a lehető legközelebb. Az információk nyilvánosak és ingyenesek, viszont az adatok feltöltése a rendszerbe klubtagságot feltételez. Színvonal, biztonság, minőség. Szívesen látunk, ha gondolkodsz a csatlakozáson, kérjük érdeklődj telefonon! 

A klubtagsághoz regisztráció kell, és ez a Klubhonlapon nem automatikus, hanem jóváhagyást igényel. A szolgáltatás minőség megőrzése mellett ennek főleg biztonságtechnikai okai vannak, a a robotok, hackerek, szórakozó fiatalok nem kívánatosak az oldalon. A klubtagsággal kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy a Közérzetjavító Klub (KjK) nem minősül  jogi személynek, tehát nem vagyunk valamiféle központilag nyilvántartott egyesület vagy alapítvány, hanem egy (részben virtuális) közösség. A klubhoz történő csatlakozás  tehát mindenféle jogi kötöttségektől, korlátoktól és hátulütőktől mentes, viszont többféle előnnyel jár. Lokátor használatával gazdaságosan, online felületen lehet megismertetni az egészségtudatos célközönséggel a termékeket, szolgáltatásokat. A honlap üzemeltetője biztosítja az infrastruktúrát, és a  problémamentes használatot. Lehetőség van az online felületek használata mellett promóciós videók feltöltésére, és a közösségi média oldalakon való megjelenésre. Szeretnénk minél több érdeklődőhöz eljuttatni azokat a korszerű módszereket, eszközöket és azokat a bevált megoldásokat, amelyekkel dolgozunk, dolgoztok.

Lokátor Neked készült, ha megbízható megoldásokat keresel az egészséged, közérzeted, fizikai állapotod javítására, sőt az új tipusú jutalék rendszer révén hasznot is tud termelni az egyszerű vásárló, látogató számára is. Az információkat közzétevő klubtagok sziontén kedvezményekben részesülnek. Akár Te is lehetsz Klubtag. A klubtagsághoz a regisztráció mellett át kell utalni átutalni az éves klubtagsági díjat (ami 10Ft/nap). A klubtagság elfogadását követően megkapod a Klubfiókodat és Klubazonosítódat, amelyekkel többféle szolgáltatáshoz, kedvezményekhez, ajánlási jutalékokhoz leszel jogosult. Ezen felül, ha közérzetjavító szakmai tevékenységet folytatsz, illetve az egészség vagy szépségápolás területen dolgozol és adottak az infrastruktúrális feltételek (elsősorban saját helyiség), akkor klubtárs is lehetsz. Ez utóbbi szint számára többlet jogok és lehetőségek állnak rendelkezésre, de az éves klubtagsági díj is magasabb. Ha érdekel, hívj bennünket és mindenről tájékoztatunk.

Ilyen egyszerű hirdetni

­
Hozz létre egy fiókot
Kattints a regisztráció gombra a menü felett, regisztrálj és legyél klubtag.
­
Legyen elég kredited
A klubtagsággal járó ingyenes krediten felül, bármennyi kredit csomagot vehetsz ha sokat hirdetnél
­
Add fel a hirdetésedet
Válaszd ki a hirdetési kategóriát és töltsd ki a mezőket az érdeklődőid tájékoztatásához